in-the-name-of-god

دسترسی به خدمات حیاتی مانند آموزش و مراقبت‌های بهداشتی در اندونزی بهبود خواهد یافت

1 ماه قبل
توسط امیر حسین شرفی مقدم
تصویر

ST Engineering iDirect برای توسعه فاز دوم شبکه ماهواره‌ای Satria-1 اندونزی، با هدف افزایش ظرفیت و بهبود دسترسی به خدمات حیاتی در مناطق دورافتاده، انتخاب شده است.

مقدمه

ST Engineering iDirect برای توسعه فاز دوم شبکه ماهواره‌ای Satria-1 اندونزی انتخاب شده است. این انتخاب پس از تکمیل موفقیت‌آمیز فاز اول که شامل استقرار زیرساخت‌های هاب نسل بعدی ST Engineering iDirect برای فعال کردن اتصال در سراسر مجمع‌الجزایر اندونزی بود، اعلام شد.

 

توسعه فاز دوم

در توسعه فاز دوم، 26 گیگابیت بر ثانیه ظرفیت اضافی از طریق دروازه‌های جدید در تیمیکا، مانوکواری و جایپورا مستقر خواهد شد. این شبکه ماهواره‌ای تقویت‌شده، دسترسی به خدمات حیاتی مانند آموزش و مراقبت‌های بهداشتی را بهبود می‌بخشد و بر حدود 150000 نقطه خدمات عمومی از جمله 93900 مدرسه و 3700 مرکز مراقبت‌های بهداشتی تأثیر خواهد گذاشت.

 

اهمیت ماهواره Satria-1

ماهواره Satria-1 که در سال 2023 پرتاب شد و توسط Thales Alenia Space با ظرفیت 150 گیگابیت بر ثانیه ساخته شد، یکی از بزرگترین ماهواره‌های آسیا است. این ماهواره برای ماموریت اندونزی در بستن شکاف دیجیتالی بسیار حیاتی است. زیرساخت‌های ST Engineering iDirect با جدول زمانی استقرار تهاجمی تعیین‌شده توسط دولت، انعطاف‌پذیری، مقیاس‌پذیری و عملکرد مورد نیاز را برای پشتیبانی از نیازهای مختلف اتصال در سراسر کشور فراهم می‌کند.

 

تعهد به اهداف اتصال اندونزی

جان آرنولد، معاون منطقه‌ای فروش آسیا برای ST Engineering iDirect، در بیانیه‌ای اظهار داشت: «تعهد ما به حمایت از اهداف اتصال اندونزی با استقرار سریع اولین دروازه برای Satria-1 نشان داده شده است. این پروژه با بهره‌گیری از فناوری اثبات شده و پلتفرم آینده‌نگر، زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا اطمینان حاصل شود که حتی دورافتاده‌ترین مناطق کشور به خدمات ضروری، امروز و آینده متصل هستند. ما مفتخریم که در خط مقدم تلاش‌های جاه‌طلبانه اندونزی برای پر کردن شکاف دیجیتال هستیم و مشتاقانه منتظر تقویت همکاری خود با PT Bis Data Indonesia هستیم.»

 

نتیجه‌گیری

گسترش شبکه ماهواره‌ای Satria-1 توسط ST Engineering iDirect نقشی حیاتی در بهبود دسترسی به خدمات حیاتی مانند آموزش و مراقبت‌های بهداشتی در اندونزی دارد. این پروژه نه تنها به بستن شکاف دیجیتالی کمک می‌کند، بلکه نشان‌دهنده تعهد اندونزی به استفاده از فناوری‌های پیشرفته برای بهبود کیفیت زندگی شهروندانش است. همکاری میان ST Engineering iDirect و PT Bis Data Indonesia نمونه‌ای از تلاش‌های جهانی برای ارتقاء اتصال و دسترسی به خدمات ضروری در جوامع دورافتاده و نیازمند است.

یکی از مهم‌ترین دلایلی که شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در جهان را به سمت شروع فعالیت در صنایع پر ریسک فضایی سوق داده است، نقش قابل توجهی است که این صنایع می‌توانند در خدمات رسانی آموزشی، بهداشتی و مدنی به مناطق دوردست و صعب‌ العبور ایفا کنند. پیش‌بینی می‌شود ارزش بازار اینترنت ماهواره‌ای با رشد سالانه بالغ بر 20 درصد، تا سال 2030 به عددی بالغ بر 17 میلیارد دلار برسد. شرکت‌هایی مثل SpaceX و آمازون، هر یک پروژه‌هایی را با هدف پوشش جهانی اینترنت ماهواره‌ای آغاز کرده‌اند که تا 10 میلیارد دلار ظرفیت سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کنند.

رشد شتابناک اقتصاد فضا در جهان، این ظرفیت را ایجاد نموده که بنگاه‌های خرد و کلان زیادی با اتکا به خلاقیت و نوآوری در حوزه محصولات و خدمات فضایی، به یک رقابت بین‌المللی بپیوندند و برای حداکثرسازی سهم خود از بازار تلاش نمایند. در ایران نیز، با توجه به مهیا بودن بستر طبیعی و جغرافیایی لازم و همچنین وجود نیروی انسانی متخصص در حوزه فضایی، شرکت‌های مختلفی در تلاش‌اند تا در بازار داخل و خارج کشور نقش‌آفرینی کرده و اتفاقات هیجان‌انگیز و خلاقانه‌ای را در صنعت فضایی رقم بزنند.

 

 

منبع: https://www.satellitetoday.com/technology/2024/10/24/st-engineering-idirect-to-expand-network-for-indonesias-satria-1-satellite/